یاسی را با چه رنگ هایی می توانیم ست کنیم؟ رنگ های مکمل یاسی در دکوراسیون

رنگ های مکمل رنگ بنفش یاسی در دکوراسیون
رنگ های مکمل رنگ بنفش یاسی در دکوراسیون

فهرست مطالب

رنگ یاسی، با طیف ملایم و رویایی خود، یکی از رنگ های محبوب و همیشگی در دکوراسیون داخلی است. این رنگ که ترکیبی از بنفش و سفید به دست می آید، نمادی از آرامش، رویاپردازی و لطافت است. اگر به دنبال ایجاد فضایی آرام و شیک هستید، ترکیب رنگ یاسی می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی باشد. اما سوالی که پیش می آید این است که یاسی را در کنار چه رنگی به کار ببریم؟ مکمل رنگ یاسی و بهترین رنگ ها برای ترکیب کردن با این رنگ چه گزینه هایی هستند؟ در این مقاله، به بررسی ترکیب رنگ های یاسی در دکوراسیون داخلی می پردازیم. پس اگر به این رنگ زیبا علاقه دارید، با ما همراه باشید.

رنگ یاسی؛ نمادی از آرامش و رویاپردازی

قبل از هر چیز، نگاه مختصری به مشخصات رنگ یاسی بیندازیم. رنگ یاسی، با طیف گسترده‌ای از سایه‌ها، از بنفش کم‌رنگ تا صورتی ملایم، می‌تواند در فضاهای مختلف خانه مورد استفاده قرار گیرد. این رنگ، به دلیل ماهیت آرامش‌بخش خود، اغلب در اتاق خواب‌ها و فضاهایی که به دنبال ایجاد حس آرامش و ریلکسیشن هستیم، استفاده می‌شود. همچنین، رنگ یاسی می‌تواند فضایی رمانتیک و رویایی را ایجاد کند. به طور کلی یاسی را یک رنگ زنانه می دانند که فضا را ملیح و آرام نشان می دهد. برای آشنایی بیشتر با مشخصات این رنگ، مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می کنیم :

رنگ یاسی در دکوراسیون داخلی _ آرامش و ظرافت در خانه

ترکیب رنگ های یاسی در دکوراسیون

رنگ یاسی به دلیل تنوع رنگی خود، با طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها قابل ترکیب است. بعضی از بهترین مکمل ها برای رنگ یاسی، گزینه های زیر به شمار می روند :

یاسی و طوسی

ترکیب رنگ یاسی و طوسی، ترکیبی کلاسیک و شیک است. طوسی، با ایجاد تعادل و آرامش، از شدت رنگ یاسی می‌کاهد و در عین حال، یاسی، به طوسی جان می‌بخشد و آن را از یکنواختی خارج می‌کند. این ترکیب، برای فضاهایی که به دنبال ایجاد حس آرامش و مدرن بودن هستید، بسیار مناسب است. همینطور در سبک گلم هم بسیار پرطرفدار است. در کنار این دو رنگ می توانید از انواع سفید و مشکی هم برای داشتن یک فضای مدرن و جذاب استفاده کنید.

یاسی و کرم

ترکیب رنگ یاسی و کرم هم یک ترکیب رنگ آرامش بخش، گرم و لطیف است که فضایی دنج و دعوت کننده برای شما می سازد. شما می توانید از انواع طیف های کرم و بژ در کنار رنگ یاسی استفاده کنید. رنگ کرم سرمای رنگ یاسی را خنثی می کند و در مقابل رنگ یاسی هم به رنگ کرم روح می بخشد. می توانید از انواع میز و وسایل چوبی به رنگ کرم در کنار مبلمان و کاغذ دیواری و اثاثیه یاسی رنگ استفاده کنید.

یاسی و سرمه‌ای

ترکیب رنگ یاسی و سرمه‌ای، ترکیبی جسورانه و جذاب است. سرمه‌ای، با ایجاد کنتراست با رنگ یاسی، فضایی دراماتیک و شیک ایجاد می‌کند. این ترکیب، برای فضاهایی که به دنبال ایجاد حس لوکس و جذاب هستید، مناسب است. همینطور می توانید در کنار این دو رنگ از انواع دکوریجات و اکسسوری های آبی، صورتی و سفید و انواع بافت های چوبی کمک بگیرید.

بخوانید : روانشناسی رنگ سرمه ای در دکوراسیون

یاسی و سفید

 ترکیب رنگ یاسی و سفید، ترکیبی بسیار تمیز و روشن است. سفید، باعث می‌شود که رنگ یاسی بیشتر به چشم بیاید و فضایی آرام و دلنشین ایجاد کند. این ترکیب، برای فضاهای کوچک و یا فضاهایی که نور طبیعی کمی دارند، مناسب است. همینطور فضایی آرامش بخش برای خواب و استراحت فراهم می کند و برای اتاق خواب، حمام، اتاق کودک و اتاق مهمان بسیار مناسب است.

طراحی داخلی با ترکیب رنگ یاسی و سفید
طراحی داخلی با ترکیب رنگ یاسی و سفید

یاسی و سبز

ترکیب رنگ یاسی و سبز، از ترکیب رنگ های الهام گرفته شده از طبیعت است که با خود احساس سرزندگی، سلامت و آرامش را به خانه می آورد. این پالت رنگی یادآور گل های اسطوخدوس با بوی فوق العاده و لطافات و زیبایی طبیعت است و می تواند فضایی آرامش بخش و ملایم در خانه شما ایجاد کند. می توانید از انواع گل و گیاهان طبیعی سبز هم برای تکمیل این پالت رنگی کمک بگیرید.

یاسی و زرد

در چرخه رنگ، رنگ های بنفش و زرد مکمل همدیگر هستند. این یعنی بیشترین تضاد رنگی را با هم ایجاد می کنند و در نتیجه بیشترین توجه را هم به خود جلب می کنند. ترکیب رنگ یاسی و زرد، ترکیبی شاداب و پر انرژی است. زرد، با ایجاد کنتراست با رنگ یاسی، فضایی شاد و پرنشاط ایجاد می‌کند. این ترکیب، برای فضاهایی که به دنبال ایجاد حس شادی و تحرک هستید، مناسب است. به طور مثال برای اتاق کودک، فضای نشیمن، بالکن و محیط های پویا و پرانرژی می توانید آن را استفاده کنید. با استفاده از طیف های تیره زرد مثل خردلی می توانید فضایی پخته و گرم بسازید.

یاسی و طلایی

ترکیب یاسی و طلایی، ترکیبی لوکس و چشم‌نواز است که برای ایجاد فضایی مجلل بسیار مناسب است. تمامی طیف های رنگ بنفش از قدیم به عنوان رنگ های اشرافی و گران قیمت شناخته می شدند. به همین دلیل رنگ یاسی هم در کنار رنگ های براق مثل طلایی و رزگلد می تواند فضایی گران قیمت، مجلل و تاثیر گذار برای شما بسازد. این ترکیب در سبک های فرانسوی و کلاسیک پرطرفدار است.

نکات مهم در استفاده از رنگ یاسی در دکوراسیون

  • توجه به تناژ رنگ: تناژ رنگ یاسی که انتخاب می‌کنید، بر روی فضای شما تأثیرگذار است. برای فضاهای کوچک، بهتر است از ترکیب رنگ‌های روشن‌تر و ملایم و برای فضاهای بزرگ‌تر، می‌توانید از ترکیب رنگ‌های تیره‌تر یا تندتر استفاده کنید.
  • استفاده از بافت‌های مختلف: برای ایجاد عمق و جذابیت بیشتر، در کنار این ترکیب رنگ ها از بافت های مختلف استفاده کنید. کفپوش ها و وسایل چوبی و همینطور بافت های پارچه ای ریز و درشت مثل انواع کتان، فرش های پرز بلند، شال مبل و پتو و کوسن می تواند فضای شما را گرم تر کند.
  • استفاده از اکسسوری‌ها: با استفاده از دکوریجات متنوع به رنگ های نزدیک به یاسی، می‌توانید به فضای خود روح ببخشید. مثلاً، می‌توانید از گلدان‌ها و ظروف بنفش، صورتی، زرد، مشکی، تیفانی، سبز وآبی متناسب با ترکیب رنگ فضای خود استفاده کنید.
  • توجه به نور: نور، تأثیر زیادی بر روی رنگ‌ها دارد. اگر از رنگ یاسی در دکوراسیون خود استفاده می‌کنید، حتماً به نورپردازی فضا توجه کنید. یاسی در کنار نورهای مهتابی ممکن است رنگ پریده و خسته کننده به نظر برسد. سعی کنید از نورهای گرم و دکوراتیو در محیط کمک بگیرید.

نتیجه‌گیری

رنگ یاسی، با طیف گسترده و زیبایی خود، می‌تواند در دکوراسیون داخلی خانه‌های شما معجزه کند. با توجه به نکات ذکر شده در این مقاله و همینطور با کمک خلاقیت و سلیقه خود، می‌توانید این رنگ زیبا را با رنگ های مختلف ست کنید و لطافت و آرامش را به دکوراسیون خانه بیاورید. همینطور می توانید از راهنمایی مشاوران ما هم در بخش نظرات یا فرم مشاوره آنلاین هم برای انتخاب ترکیب رنگ مناسب استفاده کنید.  

مشاوره آنلاین دکوراسیون داخلی

مطالب مرتبط :

مشخصات رنگ یاسی در دکوراسیون داخلی
روانشناسی انواع رنگ بنفش در دکوراسیون
کاربرد رنگ بنفش در دکوراسیون خانه
سرمه ای را با چه رنگی ست کنیم؟
رنگ های خنثی چه رنگ هایی هستند؟

لینک تصویر اصلی مطلب : Image by freepik

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
نظر شما درباره این مطلب چیه؟x
از درخواست شما متشکریم. شما به عضویت خبرنامه مجله معماری نیلی درآمدید.